Beszámoló-Park-Side Out Kupa 2020

ét nap alatt, hat pályán, öt kategóriában összesen közel 200 utánpótlás és felnőtt játékos versenyezhetett. A játékosok között voltak strandröplabda magyar bajnokok (a teljesség igénye nélkül: Lutter Eszter, Szombathelyi Szandra, Bagics Balázs, Tóth András, Kaszap Tamás, Nacsa Gábor, Meszlényi Tamás, Soós Izsák, Kiss Dániel, Bán Viktor) akik mellett a magyar teremröplabda válogatott kiválóságai is (Szakmáry Gréta, Németh Anett) emelték a verseny színvonalát.

Ahogy kiváló játékosokból, úgy meglepetésekből és kiélezett mérkőzésekből sem volt hiány, olykor 30:28-as és 28:26-os játszmákra is sor került.

A férfiak versenyében a tavalyi bajnok és a június 28-i „A” kategóriás versenyt is megnyerő Kiss/Bán páros végül csak a 9. helyen végzett, míg a dobogó 1. és 2. fokára két olyan páros állhatott fel, akik eddig még nem nyertek strandröplabda magyar bajnoki címet! A tornagyőzelmet Rása Alex és Rozgonyi Bálint (Pénzügyőr) szerezte meg, míg a 2. helyen a Szabó Vilmos (Pénzügyőr) és Mikuláss-Koch Marcell (SRSE) alkotta páros végzett.